Rudolf de Boer vertrekt bij CBRE Nederland

Na een verschil van inzicht over de koers van de organisatie heeft Rudolf de Boer CBRE Nederland verlaten.

In een verklaring schrijft CBRE ‘groot respect te hebben voor wat Rudolf de Boer tijdens zijn prachtige loopbaan bij CBRE heeft bereikt’. De Boer stond aan de basis van de city-strategie en de data-gedreven aanpak, waarmee CBRE Nederland zich nadrukkelijk van andere adviesbedrijven heeft weten te onderscheiden. Hij werkte ruimte twintig jaar bij CBRE; sinds 2015 vervulde De Boer de rol van Managing Director.

Verder is Robert Lodder uit het Nederlandse bestuur getreden. Hij zal zich focussen op zijn rol als Managing Director Property Management binnen EMEA.

Tegelijkertijd breidt CBRE Nederland zijn bestuur uit. Maaike Boné (Occupier Services), Pieter Frederix (Development Services), Mark Spiering (Property Management), Willem Rodermond (Valuation & Advisory Services) en Maarten van Wendel de Joode (afgevaardigd namens medewerkers) zijn tot het bestuur toegetreden. Daarnaast blijven Marco Hekman (CEO Nederland en Divisional President Advisory Services Continental Europe), Irene Flotman (COO) en Erik Langens (Capital Markets) deel uitmaken van het bestuur.

 “CBRE is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met de uitbreiding van het bestuur zijn we een betere afspiegeling van onze activiteiten. En doen we recht aan de breedte van onze dienstverlening en de diversiteit van onze organisatie,” zo verklaart Marco Hekman over de wijzigingen.

img
Redacteur
Profiel