Roy Alofs partner binnen Rebo Bedrijfsmakelaars

Na ruim zeven jaar als makelaar voor diverse Rebo-bedrijven te hebben gewerkt, wordt Roy Alofs per 1 september aanstaande partner en directeur binnen Rebo Bedrijfsmakelaars.

Roy Alofs startte n 2010 als makelaar bij Rebo Era Makelaars, een familiebedrijf dat bestaat uit verschillende onderdelen. Na enkele jaren binnen de woningmakelaardij gewerkt te hebben, maakte Alofs de overstap naar Rebo Bedrijfsmakelaars. Daar werkte hij mee aan de verdere uitbouw van Rebo Beleggingsmakelaars, een nieuwe bedrijf onder de vlag van Rebo Bedrijfsmakelaars. Ze bemiddelen in opdracht van particuliere en institutionele beleggers bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten en zijn landelijk actief.

Als partner binnen en directeur van Rebo Bedrijfsmakelaars is groei zeker een speerpunt voor Alofs. “Ik wil en we kunnen ons marktaandeel verder vergroten, zowel in de bedrijfsmakelaardij als de beleggingsmakelaardij. Daarvoor breiden we ons netwerk de komende jaren nog verder uit en investeren we in de kwaliteit van onze mensen. Daarnaast gaan we de organisatie verder professionaliseren, zodat we nog slagvaardiger worden en onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Rebo Groep heeft een beheerportefeuille van ruim 38.000 eenheden, 100 medewerkers en negen vestigingen. Bestuurder en eigenaar is Henk Sloot.