Rotterdamse straatvoetballer Touzani heeft nu flagshipstore in Amsterdam

De Rotterdamse straatvoetbalster Soufiane Touzani en zijn gelijknamige lifestylemerk hebben de eerste allround voetbalwinkel van Nederland geopend, nota bene in Amsterdam. 

Het voetbalmerk Touzani opent morgen haar allereerste flagshipstore  in Stadscentrum Osdorpplein.  De nieuwe winkel  is gevestigd in de commerciële unit aan het Osdorpplein 986 van het gerealiseerde project The Hub van MRP.

Het is naar eigen zeggen 's werelds eerste allround voetbalmerkwinkel. Door straatvoetbal, freestyle voetbal en traditioneel voetbal onder één dak te brengen komen alle voetballiefhebbers er aan hun trekken. 

Het merk is opgericht door het Rotterdamse  freestyle- en streetfootballicoon Soufiane Touzani, inmidels over de hele wereld bekend.  Touzani's beweging “Touzani Around the World” heeft voetballers over de hele wereld beïnvloed, waaronder sterren als Cristiano Ronaldo en Eden Hazard. 

De winkel zal twee vlaggenschipcollecties tonen: de KOI Collection, ontworpen voor spelers die anders durven zijn, met de slogan “Not a Player for the Bench”. De producten in de KOI-collectie vernoemd naar verschillende KOI vissen, die symbool staan voor uniciteit en veerkracht.

De  FC STRAAT-collectie is de officiële kleding van Touzani's online voetbalclub, FC STRAAT. De FC STRAAT-lijn belichaamt de gedurfde, rebelse geest van straatvoetbal, met stukken die vernoemd zijn naar echte geiten, een speelse knipoog naar de term “GOAT” (Greatest of All Time), die spelers inspireert om de legendarische status te bereiken.