PwC stelt Sauerborn als director aan

PwC heeft Koen Sauerborn benoemd tot director binnen de afdeling Real Estate Advisory & Valuations.

Als director is Sauerborn medeverantwoordelijk voor het realiseren van de groeiplannen en de strategische koers van de afdeling, in nauwe samenwerking met PwC partner Koniwin Domen en de senior managers van de afdeling.

Koen Sauerborn heeft een achtergrond in bedrijfseconomie en financiën. Hij begon zijn loopbaan in de sector van WOZ en makelaardij, waarna hij zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd als adviseur en taxateur van grootschalig en gespecialiseerd (commercieel) vastgoed, met uiteenlopende toepassingen, zoals financiering, balanswaarderingen en transacties.

Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in de financiële sector, als teamleider Taxaties voor Noord-Nederland bij ING Real Estate Finance. Sauerborn is register taxateur in de Kamers WOZ, Bedrijfsmatig Vastgoed, en Grootzakelijk Vastgoed bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarnaast is hij RICS Registered Valuer en actief lid van het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), waarbij hij zich inzet binnen de werkgroep taxaties en verder actief is als counselor en assessor voor aspirant-leden.