Progress Software huurt kantoorruimte in Jupitergebouw Rotterdam

Vastgoedinvesteerder en manager Cromwell Property Group heeft namens Angelo Gordon een huurovereenkomst getekend met Progress Software.

Progress Software gaat de 6e en 7e verdieping (2000 m2 en 34 parkeerplaatsen) huren van het Jupitergebouw aan het Prins Alexanderplein 6-14 in Rotterdam.

Het Jupitergebouw is in 2019-2020 compleet gerenoveerd en biedt moderne en efficiënte kantoorruimte met goede parkeermogelijkheden in Rotterdam Alexander. Het pand is goed bereikbaar met de auto en met alle vormen van openbaar vervoer. Station Rotterdam Alexander ligt direct naast Jupiter. Dit NS station wordt momenteel volledig gerenoveerd om 34.000 passagiers te faciliteren die reizen met de trein, metro en bus.

Progress Software is een wereldwijd opererend softwarebedrijf en staat genoteerd op de NASDAQ. Meer dan 1.700 onafhankelijke softwareverkopers, 100.000 zakelijke klanten en twee miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress-technologie voor het ontwikkelen en beheren van bedrijfssoftware.

Cromwell Property Group werd geadviseerd door Briq Real Estate in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting. Progress Software werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.