ProMedia huurt kantoorruimte in Delftse Poort

ProMedia NT heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 790 m² kantoorruimte op de 18de verdieping in toren B van kantoorgebouw Delftse Poort in Rotterdam.

Tevens huurt ProMedia een commerciële ruimte op de begane grond waar zij voornemens is op frequente basis webinars te organiseren voor én met haar cliënten.

De verhuizing van de uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren mobiliteit, verkeer en transport, betreft een centralisatie van de kantoren in Rotterdam, Breda en Deventer. ProMedia heeft bewust voor Delftse Poort gekozen vanwege de centrale ligging naast het Centraal Station en het multifunctionele karakter van de vernieuwde Delftse Poort.

Kantoorgebouw Delftse Poort is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors en werd van 2016 tot 2019 volledig gerenoveerd. Het gebouw van ruim 65.000 m² nog 8700 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

Bij deze verhuurtransactie behartigde CBRE in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting de belangen van verhuurder, CBRE Global Investors.