Planon verwerft een meerderheidsbelang in softwarebedrijf Reasult

De Planon Group en Reasult hebben vandaag bekendgemaakt dat Planon een meerderheidsbelang heeft verworven in Reasult.

Reasult, opgericht in 2000 en gevestigd in Ede, is een softwarebedrijf dat de financiële prestaties van vastgoedportefeuilles en -projecten optimaliseert. De toonaangevende softwareoplossingen van Reasult worden gebruikt door projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en woningcorporaties in de Nederlandstalige en Duitstalige markt. Voorbeelden uit het klantenportfolio van Reasult zijn Amvest, ASR real estate, VolkerWessels en Hansainvest.

Planon gaat de Reasult-applicaties in één softwaresuite combineren met haar eigen oplossingen voor assetmanagement en tenantmanagement & -engagement. Hiermee wil Planon vastgoedeigenaren en -investeerders ondersteunen bij het optimaliseren van de prestaties van hun vastgoedportefeuille vanuit het financiële -, gebouwbeheer- en tenant engagement-perspectief.

Planon is een wereldwijde leverancier van software voor vastgoed en facility management die digitalisering van gebouwen en diensten mogelijk maakt door de grote diversiteit aan slimme gebouwtechnologieën, bedrijfsoplossingen en data te integreren en te transformeren naar toegevoegde waarde voor gebouweigenaren, gebouwgebruikers en serviceproviders.