Paul Weenink wordt partner bij TW Commercial Real Estate

TW Real Estate breidt zijn activiteiten verder uit met de oprichting van TW Commercial Real Estate, dat onder leiding komt te staan van Paul Weenink.

TW Commercial Real Estate adviseert en begeleidt beleggers en eigenaar–gebruikers bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed en verzorgt voor zijn opdrachtgevers het bijbehorende asset management.

Weenink (49) heeft ruim 25 jaar werkervaring in de commerciële vastgoedsector. Na zijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden, begon hij bij CB Richard Ellis, als taxateur en later als beleggingsmakelaar. later werd hij beleggingsmakelaar bij DTZ Zadelhoff en bij de door hem mede opgerichte bedrijfsmakelaardij Palzuid Vastgoed. vervolgens deed hij, zowel in dienstverband als ondernemer, ervaring op in de exploitatie van business centers. Als laatste was hij ruim 8 jaar consultant bij Stedenrij, waar hij een aantal grote ondernemingen adviseerde op het gebied van corporate real estate. Weenink is geregistreerd (bij RICS en NRVT) als taxateur van bedrijfsmatig vastgoed.

TW Real Estate, gevestigd in Loenen aan de Vecht, is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management, TW Residential en TW Commercial Real Estate. De overige partners zijn Willem Hendrik van de Wetering en Hein Peeters.