PROVADA Hart van de Waalsprong: 119 appartementen en 11.800 m2 commercieel vastgoed verkocht

Gebiedsontwikkelaars AM en VanWonen hebben overeenkomsten getekend met Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Hans Geveling Vastgoed voor de verkoop van winkelruimte en woningen in Hart van de Waalsprong in Nijmegen.

Hans Geveling Vastgoed verwerft het energie-neutrale winkelcentrum in Nijmegen-Noord met ruim 11.800 m2 commerciële ruimte. Naast twee inmiddels verhuurde supermarkten, Albert Heijn en Aldi, gaat het om 30 compacte units. “Wij ontwikkelen voor de bewoners van Hart van de Waalsprong een innovatief winkelcentrum dat hoog scoort op het gebied van duurzaamheid en betrokkenheid bij de wijk. Het is voor ons een eer om op deze markante locatie een bijzonder winkelcentrum te starten”, aldus Geveling.

Syntrus Achmea verwerft 119 zeer energiezuinige appartementen namens PME pensioenfonds. De woningen variëren in grootte tussen de 58 en 134 m2 (gemiddeld 79 m2) en zijn geschikt voor een brede doelgroep, zowel gezinnen als starters, studenten, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen. “Deze aankoop is goed voor de vele woningzoekenden in Nijmegen en goed voor de deelnemers in het pensioenfonds”, zegt Anjelica Cicilia, Acquisition & Development director bij Syntrus Achmea.

img
Redacteur
Profiel