PROVADA AM vindt het kantoor opnieuw uit

Gebiedsontwikkelaar AM lanceerde woensdag op de Provada een nieuw kantorenconcept: Reinventing the office.

Reinventing the office gaat niet over gebouwen, maar over ruimtes die mensen inspireren. Kantoren waar beweging, ontmoeting en verbinding centraal staan. Met aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en welzijn en alle faciliteiten voor hybride werkvormen. Het concept is gebaseerd op Helix, de kantoorontwikkeling van AM in Leidsche Rijn Centrum, langs de A2 in Utrecht. Dit kantoor is onlangs opgeleverd aan Principal.

Raymon van Miltenburg, directielid AM: ‘Bedrijven en mensen hebben behoefte aan betere kantoorgebouwen. Als ontwikkelaar denken wij daarom na over het welzijn van de gebruikers. Wij denken daarbij niet in gebouwen, maar in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten en zich veilig voelen. De coronacrisis heeft de noodzaak om te innoveren alleen maar versterkt, daarom lanceren we nu ons concept Reinventing the office.’

Het AM-concept rust op drie pijlers: vital environment, healthy hart en powered people.

Vital environment betekent groen en gezond, zowel binnen als buiten, een kantoor waar mensen met plezier naartoe komen en graag lang willen blijven.

Healthy hart bekent inspiratie en interactie, een interieur dat uitnodigt om de volgende stap te zetten. Geen verzameling bureaus, maar een podium voor nieuwe werkvormen met aandacht voor geestelijk en lichamelijk welzijn.

Powered people staat voor slim samenwerken, vanuit huis of op kantoor. Als je naar kantoor gaat, kies je de werkplek die past bij jouw plan voor de dag.

Laatste nieuws

Evenementen