Ook uitgestelde Mipim in juni onzeker

Vastgoedbeurs Mipim in Cannes twijfelt of een verplaatsing naar juni haalbaar is. Dit is vernomen uit goedingelichte kringen.

 

De grootste vastgoedadviseur ter wereld CBRE, is één van de partijen die heeft aangegeven mogelijk niet naar een uitgesteld event in juni te kunnen komen. Spoedoverleg in Cannes zou gisteren nog niet tot eenduidige conclusies hebben geleid.

Mipim moest de beurs met 26800 verwachte deelnemers uit meer dan honderd landen noodgedwongen verzetten vanwege het coronavirus. De beurs zou volgende week van 10 tot 13 maart gehouden worden. In het afgelopen weekend werd besloten om naar de periode van 2 tot 5 juni uit te wijken.

PropertyNL heeft de bijeenkomst die volgende week op de Boulevard de Croissette in Cannes gehouden zou worden samen met NVM Business, verplaatst naar 15 april in Nederland. PropertyEU plant een bijeenkomst die in Cannes zou worden gehouden over logistiek in mei in Londen.

Als de Mipim in juni toch doorgaat, zullen teams van PropertyNL en PropertyEU wel aanwezig zijn voor verslaggeving en eigen seminars.