Nieuwe hub Picnic in Zwaagdijk geopend

Online boodschappen bestellen bij supermarkt Picnic is met ingang van woensdag 10 november ook mogelijk in de gemeentes Hoorn, Medemblik, Drechterland, Enkhuizen en Stede Broec.

Met het openen van de nieuwe logistieke hub aan Marktplein 2-4-6 in Zwaagdijk door wethouder Nederpelt, is het officiële startsein gegeven voor de elektrische wagentjes. Die kunnen, gevuld met boodschappen, vanaf nu de straten van West-Friesland bevoorraden.

Nog voordat de eerste bestellingen vanuit het lokale distributiepunt in Zwaagdijk, gemeente Medemblik, bij klanten zijn bezorgd, hebben zich al 7000 West-Friezen ingeschreven via de Picnic-app. De websuper begint met vijftien elektrische bezorgwagentjes en dertig bezorgers.

‘Op dezelfde wegen waar ooit de SRV-man met een zeer beperkt aanbod zijn klanten bezocht, rijden nu de elektrische vrachtwagentjes met een haast ongelimiteerde keus aan producten. West-Friesland heeft er een eigentijdse boodschappenservice en duurzame onderneming bij, en die zijn beide even welkom,’ aldus de Medemblikse wethouder Harry Nederpelt. Wethouder Arthur Helling van Hoorn voegt daar aan toe: ‘Picnic is een duurzaam en vernieuwend initiatief. Dit biedt de West-Friese inwoners een nieuwe service.’

Laatste nieuws

Evenementen