Nieuwe advocaten voor Hemwood

Renee van Dam en Anne Storm zijn als advocaat in dienst getreden bij Hemwood.

Van Dam studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is afgestudeerd in twee richtingen (LLM Jurist & Overheid en LLM Bouwrecht). Zij heeft twee scripties geschreven over de actuele en belangwekkende onderwerpen ‘circulair bestemmen onder de Omgevingswet’ en ‘het auteursrecht van de architect bij circulair bouwen’. De scriptie over het eerste onderwerp kan rekenen op grote belangstelling vanuit de overheidspraktijk, en wordt op dit moment bewerkt voor publicatie in de vaktijdschriften. Van Dam heeft een gecombineerde civielrechtelijke en administratiefrechtelijke benadering van de vastgoedpraktijk.

Anne Storm studeerde aan de Universiteit Leiden en aan de McGill University in Montreal, met een specialisatie in het civiele recht. Tijdens haar studie liep zij stage bij de rechtbank Rotterdam en bij een aantal advocatenkantoren. Daarna is Storm als advocaat gestart in de vastgoedpraktijk van CMS. Hier heeft zij met name ervaring opgedaan op het gebied van commerciële vastgoedtransacties en projectontwikkeling.

Hemwood, opgericht in 2005, is een Amsterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed en overheid. Het kantoor is gevestigd aan de Keizersgracht en telt 13 advocaten.

Laatste nieuws

Evenementen