New Yorker breidt uit in Arena Den Bosch

Modeketen New Yorker heeft zijn huurcontract voor winkelcentrum Arena in de binnenstad van 's-Hertogenbosch uitgebreid. De verhuurder is AEW.

New Yorker zal zijn winkel in het 8.200 m² grote winkelcentrum verhogen van 944 m² naar 1.440 m². AEW en New Yorker zijn een nieuwe huurovereenkomst voor de lange termijn overeengekomen. Het winkelcentrum is nu volledig verhuurd.

De acquisitie van Arena Shopping Center werd eerder dit jaar voltooid namens een van de particuliere klantenfondsen van AEW, Actipierre Europe. New Yorker, die medio september de extra ruimte in bezit nam, heeft een de winkel gerenoveerd om de bekendheid van het merk in het winkelcentrum te vergroten en de winkel te herpositioneren in overeenstemming met hun nieuwste concept.

Frédérique Weber, country manager voor Nederland bij AEW: "De beslissing van New Yorker om de lease te verlengen en het winkeloppervlakte te vergroten, is een bevestiging van onze beslissing om dit winkelcentrum te verwerven, waarbij de huurdersmix en de sterke binnenstedelijke locatie enkele van de belangrijkste attracties waren. We willen met actief beheer het potentieel van Arena verder optimaliseren."  

AEW werd geadviseerd door Brickstone Retail.