NEOO versterkt zich met Hans Weel, Pim Lambert en Monica Bommeljé

Ontwikkelingsbedrijf NEOO heeft zich versterkt met Hans Weel als projectmanager, Pim Lambert als junior ontwikkelaar en Monica Bommeljé als office manager.

Hans Weel (46) brengt ervaring in projectmanagement zowel gedurende de ontwerpfase als tijdens de uitvoering mee. Hij heeft de afgelopen jaren als zelfstandige gewerkt voor diverse grote partijen als Ahold, IPMMC, Tata Steel en de laatste jaren voor BPD aan het hoofdkantoor van Booking.

Pim Lambert (26) is na een succesvol afgeronde opleiding Management in the Built Environment aan de TU Delft per 1 augustus bij NEOO in dienst getreden als junior ontwikkelaar. De afgelopen maanden doorliep Lambert al een afstudeerstage bij NEOO. In zijn onderzoek, “A Stepping Stone for Competitiveness through Sustainable Development”, heeft hij zich gefocust op de impact van duurzaamheidsmaatregelen op het concurrentievermogen van Nederlandse ontwikkelaars.

Monica Bommeljé (27) heeft hiervoor 2 jaar gewerkt bij de BNA en is per 12 juli bij NEOO aan de slag als office manager. In die rol zal zij de spil van de organisatie zijn en het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Ze zal zowel wel secretariële taken als marketingactiviteiten op zich nemen.

NEOO focust primair op de (her)ontwikkeling van complexe en multifunctionele vastgoedprojecten, voor eigen risico en voor derden. Voorbeelden van die projecten in ontwikkeling en realisatie zijn de Beursgallery, Rotta Nova en de Koopgoot in Rotterdam, Q-Residence in Amsterdam, VDMA in Eindhoven, het Centrumplan in Tilburg, de Doorslagzone in Nieuwegein en House Modernes in Utrecht.