McDonald’s Nederland huurt kantoorruimte in ‘Central Park’ Utrecht

McDonald’s Nederland zal per november 2021 langjarig een kantoor van 2.750 m² (twee verdiepingen) huren in het gebouw Central Park in het Utrechtse stationsgebied.

Dat hebben de ontwikkelende partijen APF International en Angelo Gordon bekendgemaakt. 

Central Park zal bestaan uit 28.000 m² kantoorruimte, 500 m² horecaruimte en een parkeergarage direct onder het gebouw. Op de elfde en twaalfde verdieping van het gebouw zal het centrale park gerealiseerd worden.

Het gebouw wordt naar verwachting halverwege 2021 opgeleverd en zal worden voorzien van een Breeam Excellent-certificaat. Daarnaast heeft het gebouw een WKO-installatie en zonnepanelen die voorzien in de energievoorziening.

Vanwege de volledige herpositionering van het stationsgebied kiezen steeds meer (hoofd)kantoren voor deze plek. Na partijen als Rabobank, Aalberts Industries, VodafoneZiggo en Zanders heeft nu ook McDonald’s Nederland besloten om zich hier te vestigen. McDonald’s Nederland zal per november 2021 zijn kantoor openen in Central Park.

JLL adviseerde, in collegiale samenwerking met Peak Development, de joint venture AG/APF. McDonald’s werd bijgestaan door Savills.