Marloes Hofstetter naar Pertinea Nederland

Pertinea Nederland heeft Marloes Hofstetter-Slootmaker aangesteld als Head of Portfolio Management.

In deze functie houdt ze zich bezig met het assetmanagement van de winkelcentra in Nederland. Ze zal zich daarnaast, samen met Country Manager Caroline Droste, richten op de verdere uitbreiding van de vastgoedportefeuille. Hofstetter heeft ruime ervaring in winkelvastgoed met een sterke focus op dagelijkse boodschappen.

Zij was eerder werkzaam als Manager Asset en Acquisitie bij Hoorne Vastgoed – de vastgoedzuster van de Vomar Voordeelmarkt-supermarktketen. Daarvoor was ze werkzaam bij Holland & Barrett Benelux waar zij verantwoordelijk was voor de volledige vastgoedportefeuille en de expansie van het winkelnetwerk. Dit omvatte het De Tuinen in Nederland en Essenza in België.

Pertinea richt zich in hoofdzaak op winkelvastgoed in de Benelux dat sterk gedreven wordt door snel bewegende consumptiegoederen. Het beheert op heden een 150-tal winkels op meer dan 20 locaties in de Benelux. Dit omvat onder meer 4 Nederlandse wijkwinkelcentra gelegen te Enschede, Zoetermeer, Dordrecht en Zwijndrecht.