Mainstaete Groep neemt Dekker Vastgoedzorg over

Mainstaete Groep neemt per 1 januari 2021 Dekker Vastgoedzorg uit Amsterdam over.

De overname van het bouwbedrijf past binnen de strategische doelstelling van Mainstaete Groep om haar positie als landelijke speler in de bouw verder te ontwikkelen en daarnaast een sterkere positie in de regio Amsterdam te realiseren.

De komende periode integreert Dekker Vastgoedzorg in Mainstaete Vastgoedservice Amsterdam en worden de twee locaties samengevoegd tot één locatie aan de Banterij in Amsterdam. De bedrijven leveren dezelfde diensten en kennen veel overeenkomsten. Ze versterken elkaar op werkgebied en in marktbenadering. Arjan Dekker wordt als vestigingsmanager verantwoordelijk voor Mainstaete Vastgoedservice Amsterdam en vervangt hiermee Martijn Brökling.

Brökling wordt vestigingsmanager van de onlangs geopende vestiging in Breda en gaat zich, na het overdragen van zijn werkzaamheden, volledig focussen op het verder uitbouwen van deze vestiging.

Mainstaete Groep is een dienstverlenend onderhoudsbedrijf voor vastgoedeigenaren in commercieel vastgoed, pensioenfondsen, woningcorporaties en verzekeringspartijen. Het bedrijf met alle vakdisciplines onder één dak, heeft vier vestigingen in Amsterdam, Breda, Rotterdam en Utrecht. Er werken 75 vaklieden. De overname heeft geen gevolgen voor de 15 personeelsleden van Dekker Vastgoedzorg.