MaartenMakelaardij en Erik de Voogd werken samen aan uitbreiding

MaartenMakelaardij en Erik de Voogd bundelen de krachten en zijn van plan de van oorsprong Rotterdamse woningmakelaardij verder uit te bouwen.

De Voogd participeert en zal op de achtergrond adviseren in de landelijke uitrol van het makelaarsconcept van MaartenMakelaardij, dat nu vier vestigingen heeft in Rotterdam en de Drechtsteden. Voor 2021 zijn twee vestigingen in voorbereiding.

MaartenMakelaardij is in 2009 in Rotterdam opgericht door Maarten Broekman en Herjan Rook. Vanaf het begin al legt het bedrijf een sterke focus op marketing en met name social media. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een groep van 23 mensen.

Erik de Voogd is investeerder in verschillende bedrijven en onder andere oprichter van Vastgoed.com en Assets.nl die overwegend online actief zijn op het gebied van (woning)beleggingen en de financiering hiervan.

De landelijke uitrol zal in handen komen van mede-oprichter Herjan Rook. De expansie zal zich richten op verdere uitbouw in de Rotterdamse regio én andere steden in Nederland. De onderneming richt zich daarbij op het verkrijgen van eigen vestigingen en zal binnenkort starten met de werving van vestigingsleiders.