Maaike van der Windt in raad van bestuur Oosterhoff

Maaike van der Windt begint op 1 april als chief operating officer bij Oosterhoff.

Samen met Gerard Doos vormt Van der Windt de raad van bestuur van Oosterhoff. Ze volgt Roel de Jong op, die per 1 juli terugtreedt. 

Van der Windt heeft een achtergrond in de luchtvaart en logistiek en heeft hiervoor gewerkt als directeur Aviation Marketing, Cargo & Customer Experience bij Royal Schiphol Group. Daarvoor was ze ruim acht jaar werkzaam bij Brisbane Airport in Australië.

Van der Windt wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de interne organisatie en operationele processen binnen Oosterhoff en is samen met Doos en de werkmaatschappij-directies verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de strategische en tactische plannen. Daarnaast zal ze zich bezighouden met de externe profilering van de organisatie.

Oosterhoff geeft toekomst aan de gebouwde omgeving. Het netwerk bestaat uit negen bedrijven: ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, BBN Adviseurs, He Adviseurs, IBD, Meelis & Partners en Huygen Installatie Adviseurs. Inclusief de overnames heeft Oosterhoff een omvang van 600 medewerkers.