Lexence benoemt vier nieuwe partners

Esther van der Meulen, Jordi Rosendahl, Jip Spierings en Stephan Westera zijn per 1 januari 2019 benoemd tot partner bij Lexence.

Esther van der Meulen is als advocaat gespecialiseerd in het juridisch kader rondom HR-/personeelsbeleid. Zij adviseert ondernemingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid, integriteit, privacy en medezeggenschap. Ook houdt Van der Meulen zich vanuit haar politieachtergrond bezig met compliance- en fraudevraagstukken.

Jordi Rosendahl heeft als advocaat zijn sporen verdiend binnen het arbeidsrecht en ontslagrecht. Hij adviseert werkgevers en bestuurders over onder andere verschillende arbeidsrelaties (zoals zzp, uitzenden, detachering en overeenkomsten van opdracht) en platformarbeid. Hij procedeert regelmatig in kantonzaken, civiele procedures en bij UWV.

Jip Spierings is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, ontwikkelingen en transformaties van commercieel vastgoed. Hij adviseert onder meer (institutionele) beleggers, ontwikkelaars, aannemers, eindgebruikers en familiebedrijven bij onroerendgoedtransacties, gebiedsontwikkelingen met bijbehorende anterieure overeenkomsten en het opzetten van samenwerkingsvormen.

Stephan Westera is als kandidaat-notaris gespecialiseerd in nationale en internationale vastgoedtransacties, projectontwikkeling en juridische advisering op het gebied van asset- en property management. Hij treedt op voor nationale en internationale institutionele beleggers, private investeerders, projectontwikkelaars, overheden en financiers.

Advocaten- en notariskantoor Lexence is gevestigd in het Infinity gebouw in Amsterdam. Lexence is in 1992 opgericht en gespecialiseerd in vastgoed en ondernemingsrecht. De ruim 90 advocaten en (kandidaat-) notarissen werken in teams, geleid door partners.