Laurens Veenman naar RechtStaete

Laurens Veenman is per 1 februari in dienst getreden als advocaat/belastingkundige bij RechtStaete Vastgoedadvocaten & Belastingadviseurs.

Veenman studeerde Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In 2018 studeerde hij af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in de master Fiscaal Recht. Na zijn studie is hij werkzaam geweest op de fiscale praktijk bij advocatenkantoor Houthoff te Amsterdam.

Veenman gaat zich in bijzonder bezig houden met fiscale vraagstukken omtrent de herstructurering en herfinanciering van vastgoed en zal de aan- en verkoop van vastgoed(portefeuilles) begeleiden. Hij adviseert cliënten op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en overdrachtsbelasting. Veenman is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (Nova) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

RechtStaete is opgericht in 2001 en was het eerste nichekantoor op het gebied van fiscale en juridische vastgoedadvisering in Nederland.