Koopmans en Synchroon starten bouw 125 appartementen Harderwijk

Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk, bestaande uit TBI bedrijven Synchroon en Koopmans Bouwgroep, zijn gestart met de bouw van de Kop van de Bakens in Harderwijk.

Het gaat om een 125 tellend appartementengebouw inclusief parkeerhof, dat aan het begin staat van de boulevard. Kop van de Bakens is een energiezuinig gebouw en het eerste projectmatige gasvrije deelplan in Waterfront.

Kop van de Bakens biedt een verscheidenheid aan woningtypes zoals appartementen, maisonnettes en een aantal penthouses. Wie hier straks woont kan genieten van een uniek uitzicht over het Veluwemeer, het Noordereiland, het Wolderwijd en jachthaven De Knar. Een prachtige locatie met vele vergezichten én op loopafstand van het historische centrum van Harderwijk.

TBI-ondernemingen Synchroon en Koopmans Bouwgroep, verenigd in de Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk VOF, ontwikkelen en realiseren deze fase in de gebiedsontwikkeling Waterfront in nauwe samenwerking met gemeente Harderwijk en Boskalis. De combinatie is verantwoordelijk voor zowel de realisatie van dit nieuwe gebied als voor alle woningen.