Kjell van den Heuvel benoemd tot Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland

Kjell van den Heuvel is per 1 december benoemd tot Head of Valuation Advisory bij JLL Nederland en is hiermee ook toegetreden tot het Leadership Team van JLL Nederland.

Van den Heuvel volgt hiermee Arnold de Bue op, die per 1 december in de functie van EMEA Valuation Advisory sector lead for Industrial & Logistics verantwoordelijk is voor alle Europese logistieke en industriële taxaties die JLL uitvoert.

Van den Heuvel begon zijn carrière bij JLL in 2007 als taxateur. Gedurende zijn loopbaan heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij diverse langlopende samenwerkingen met internationale beleggers, Nederlandse fondsen en buitenlandse banken. Zo behaalde hij in 2017 het certificaat CIS HypZert (MLV), waarmee voor JLL de bevoegdheid ontstond om Duitse financiers te voorzien in hun taxatievraag naar Nederlands vastgoed.

Een jaar later werd Van den Heuvel benoemd tot Lead Director van de Nederlandse business, waarmee hij het centrale aanspreekpunt werd op het gebied van kantorentaxaties. Sindsdien stond hij samen met Arnold de Bue en Johan Vonck aan het roer van JLL’s taxatiebusiness.