Kees Zachariasse van Deloitte naar Confinimmo

Kees Zachariasse zal vanaf 1 maart 2020 bij Superstone (een 100%-dochtervennootschap van Cofinimmo) de rol van Managing Director Nederland op zich nemen.

In deze hoedanigheid zal hij samen met een team van vier leden de bestaande Nederlandse zorgvastgoedportefeuille beheren en verder ontwikkelen.

Zachariasse Kees werkt sinds 2002 bij Deloitte Financial Advisory Services, waar hij als real estate partner klanten adviseerde bij koop- of verkoop van vastgoedobjecten, - portefeuilles of aandelenbelangen in bouw- en vastgoedbedrijven en (her)financiering van vastgoed. Hij startte zijn carrière in 1988 bij Arthur Andersen in Audit en Corporate Finance.

Zachariasse zal de taken overnemen die tot nu toe onder toezicht van Sébastien Berden, COO Healthcare, werden verzorgd door Wim Van de Velde. Deze laatste nam gedurende 10 jaar de rol van Business Unit Manager Nederland bij Cofinimmo op zich en heeft in deze hoedanigheid een aanzienlijke bijdrage geleverd bij de uitbouw van de Nederlandse zorgvastgoedportefeuille van de Groep. Hij zal binnen Cofinimmo de overstap maken naar het Developmentteam onder toezicht van Yeliz Bicici, COO Offices. Met zijn uitgebreide expertise in zorgvastgoed is Van de Velde een belangrijke aanwinst voor deze afdeling, die zich niet alleen zal toespitsen op kantoren maar ook op zorgvastgoed.

Jean-Pierre Hanin, CEO van Cofinimmo: “Onze activiteit in het Nederlandse zorgvastgoed is de laatste jaren flink toegenomen. In 2020 hebben wij de ambitie om ons nog beter op de Europese, en bijgevolg ook de Nederlandse zorgkaart te plaatsen door middel van een investeringsbeleid met aandacht voor kwalitatieve, duurzame gebouwen. Vandaag zijn wij zeer verheugd met de komst van Kees die een zeer uitgebreide ervaring en expertise in vastgoedtransacties heeft opgebouwd en wensen hem en het hele Nederlandse team veel succes toe met de uitbouw van ons ambitieus groeiplan in één van onze thuismarktenCofinimmo versterkt haar team in

Comfinimmo bestaat al 35 jaar en investeert sinds 2012 in Nederland en bezit er momenteel 39 activa in haar zorgvastgoedsegment, met een totale reële waarde van ongeveer € 290 mln. De huidige Nederlandse zorgvastgoedportefeuille omvat het volledige zorgspectrum, gaande van eerstelijnszorgcentra tot klinieken en woonzorginstellingen.

Laatste nieuws

Evenementen