Johan Beukema Managing Partner bij Buck Consultants International

Johan Beukema is recent managing partner geworden bij Buck Consultants International (BCI).

Beukema leidt het team dat zich bezighoudt met vraagstukken rondom locatiekeuze, strategisch logistiek & science park vastgoed en optimalisatie van netwerk van vestigingen (distributie, kantoren, fabrieken).

Beukema is sinds 1999 verbonden aan BCI en zeer ervaren op deze terreinen. Naast strategische advisering heeft Johan ook een groot aantal complexe implementatietrajecten geleid voor internationale bedrijven in diverse branches.

Johan Beukema: “Door de huidige ontwikkelingen in de wereld en de daarmee gepaard gaande uitdagingen hebben internationale bedrijven een robuuste locatiestrategie meer dan ooit hoog op de agenda staan.’

René Buck, directeur BCI: ‘Johan is een gedreven en enthousiaste professional. De waardering van opdrachtgevers voor zijn deskundigheid en vermogen om bedrijven en organisaties met toegespitst advies vooruit te helpen, is heel groot.’

Buck Consultants International is een logistiek, economisch, locatie en vastgoedadvies-bu-reau met 70 medewerkers. BCI heeft vestigingen in Nijmegen (hoofdkantoor), Den Haag, Frankfurt, Londen, Singapore, Shanghai en in de VS in Atlanta en Californië. Het zakenblad Forbes heeft BCI opgenomen op haar eerste, twee maanden geleden, gepubliceerde overzicht van ’s werelds 200 beste management adviesbureaus.