Jimmy van Goudswaard versterkt Van ’t Hof Rijnland

Van ’t Hof Rijnland heeft haar Property Team voor Amvest (onderdeel van VHR Living) versterkt met Jimmy van Goudswaard, in de functie van facilitair-/technisch manager.

Van Goudswaard heeft na zijn opleidingen Management & Economie en Bedrijfseconomie, de afgelopen 10 jaar diverse functies doorlopen op het gebied van onderhoud. De laatste vier jaar als manager afdeling onderhoud bij Roompot.

Directeur Bert van Lunteren: ‘Als property management organisatie constateren wij duidelijk een verandering in de vastgoedmarkt. Beleving en ‘customer journey’, voeren sterk de boventoon. Al deze elementen hebben een versnelde en grote impact op de inrichting van de bedrijfsprocessen, digitaliseringsgraad, data management en de servicegerichtheid van onze organisatie.’ Team- en kantoormanager Marit Woltman vult aan: ‘Ook de competenties van onze medewerkers veranderen hierdoor. Met het toevoegen van Jimmy van Goudswaard aan het Property Team, kunnen wij invulling geven aan deze sterk veranderende behoeften.’