JetBrains huurt ruim 2400 m² in kantoorgebouw Huidekoper

Bridges Real Estate en JetBrains hebben een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 2422 m² in de Huidekoper, aan Huidekoperstraat 26 – 28, in Amsterdam.

De huurovereenkomst is gesloten voor een periode van 10 jaar en gaat in op 1 augustus 2019. Bridges Real Estate (het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat) renoveert het in 2016 aangekochte kantoorgebouw tot een businesslocatie middenin het centrum van Amsterdam.

Het gebouw voldoet volgens de eigenaar aan de duurzaamheidsambitie 2050 van de gemeente Amsterdam en wordt in het voorjaar opgeleverd.

JetBrains is een wereldwijde softwareleverancier die is gespecialiseerd in het creëren van intelligente, productieverhogende tools voor softwareontwikkelaars en projectmanagers. JetBrains heeft 8 kantoren verspreid over de Verenigde Staten, Europa en Azië en heeft in totaal bijna 1000 medewerkers. Met de vestiging van een Research en Development Center in de Huidekoper breidt JetBrains haar activiteiten in Nederland uit.

Onlangs sloot Bridges Real Estate al een langjarige huurovereenkomst met DAZN (onderdeel van Perform Group). Door de huurovereenkomst met JetBrains is het in totaal 5600 m² grote kantoorpand met 46 inpandige parkeerplaatsen voor oplevering volledig verhuurd.

NL Real Estate – Knight Frank adviseerde Bridges Real Estate bij de verhuur van de Huidekoper. Jones Lang LaSalle adviseerde huurder JetBrains tijdens het huisvestingstraject.