Jaap Boender creatief directeur bij Boelens de Gruyter

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft Jaap Boender aangesteld als creatief directeur.

Boender (59) was de afgelopen drie jaar op projectbasis verantwoordelijk voor de marketing van diverse projecten, waaronder Berghaus in Amsterdam-West. Boender was in het verleden medeoprichter van de reclamebureaus XXS en Dawn. Boender treedt tevens toe tot het managementteam van Boelens de Gruyter, dat naast directeuren Harm Boelens en Maarten de Gruyter bestaat uit commercieel directeur Joëlle Lokhorst, adjunct-directeur ontwikkeling Mark Blommesteijn en operationeel manager Aemilia Broekman-Bosman.

Boelens de Gruyter is een projectontwikkelaar met een breed scala aan projecten. Van grootschalige woon- en kantoorontwikkelingen tot distributiecentra.

Voorbeelden van projecten zijn de succesvolle transformaties van de Parooltoren en het Trouwgebouw aan de Amsterdamse Wibautstraat. Maar ook de herontwikkelingen van de voormalige KPN-gebouwen in ’s Hertogenbosch en Venlo naar respectievelijk nieuwe woon-/werk- en museum-/werk-bestemmingen. Boelens de Gruyter is ook partner in de transformatie van de Kanaalzone in Utrecht waar bedrijfsterreinen de komende jaren worden herontwikkeld tot de nieuwe groene stadswijk Merwede.

Laatste nieuws

Evenementen