Intertoys keert terug naar binnenstad Arnhem

In november opent speelgoedketen Intertoys een nieuwe winkel in het winkelcentrum Musiskwartier in Arnhem.

Verhuurder Varensa heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met de speelgoedwinkel voor een ruimte van 520 m2 op de begane grond aan het Brouwersplein 31. 

Het Musiskwartier biedt een uitgebreid en divers winkelaanbod voor fashion en lifestyle. Het gebied is sinds 2019 in herontwikkeling om een publiekstrekker te worden. De komst van Intertoys zorgt ervoor dat er een nieuwe branche wordt toegevoegd aan het winkelgebied, waardoor het aanbod nog vollediger wordt voor het winkelend publiek. Eerder deze zomer werd al bekend gemaakt dat budgetketen Action ook naar het winkelgebied verhuist. 

De Nederlandse speelgoedketen bestaat sinds 1976 en heeft 200 winkels. Met deze nieuwe locatie keert Intertoys weer terug naar de binnenstad. De nieuwe winkel in Arnhem gaat net op tijd open voor de inkopen rond de feestdagen. 

Eigenaar Varensa is een lokale particuliere belegger uit Oosterbeek. Colliers heeft namens Varensa de huurovereenkomst afgesloten. Intertoys is geadviseerd door Brickstone Retail.