Internationale retailer huurt 30.000 m² logistiek in Veghel

Namens Van Acht Koel- & Vriesopslag is DC Van Acht Veghel volledig verhuurd aan een internationale retailer.

DC Van Acht Veghel betreft een grootschalige logistieke ontwikkeling, bestaande uit twee units van in totaal circa 60.000 m² die naar de modernste logistieke standaard is gerealiseerd. Als eerste in Nederland is het BREEAM Outstanding certificaat behaald volgens de BRL 2020 norm. Het complex is gelegen op bedrijventerrein Kempkens in Veghel, direct aan de snelweg A50.
De realisatie van het project werd verzorgd door Aan de Stegge. Eind 2021 is het complex in aanbouw genomen, in september 2022 is het volledig opgeleverd. Van Acht neemt zelf de helft van het complex in gebruik voor haar eigen ongeconditioneerde operatie. 
Voor de internationale retailer biedt DC Van Acht Veghel de ideale mogelijkheid om invulling te geven aan de behoefte aan bulkopslag van haar producten en de belevering van Europese distributiecentra. Vanuit deze Europese distributiecentra zullen winkels in Nederland en diverse andere Europese landen worden bevoorraad. 
JLL heeft verhuurder Van Acht commercieel begeleid bij deze transactie. CMS verzorgde het juridisch advies namens verhuurder en Schaap Advocaten Notarissen deed dit namens huurder.

Laatste nieuws

Evenementen