InfinitSpace lanceert derde flexibele kantoor in Amsterdam

InfinitSpace, aanbieder van flexibele kantoren, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met vastgoedinvesteerder Nuveen Real Estate voor de lancering van zijn derde kantoorlocatie in Amsterdam.

InfinitSpace, mede opgericht door workspace expert Wybo Wijnbergen (CEO) en zijn broer, tech-ondernemer Wilco Wijnbergen (CTO), zal het flexibele kantoorconcept onder het ‘Beyond’-merk lanceren in Q4 van 2024.

De nieuwe locatie bevindt zich aan de Herengracht 471, een monumentaal pand uit 1666 gelegen in de prestigieuze ‘Gouden Bocht’, het hart van de historische Grachtengordel. Het flexibele kantoorconcept van in totaal bijna 1.000 m², omvat drie verdiepingen van het gebouw, met een mix van coworking-ruimtes, privékantoren, vergaderruimtes en een grote binnentuin met veel zitmogelijkheden. De privékantoren kunnen kleinere teams van drie personen tot een hele zelfstandige verdieping voor 45 mensen huisvesten.

Zevende locatie in Europa

InfinitSpace ontwerpt het nieuwe flexibele kantoorconcept met een hoogwaardige inrichting en rust het uit met geavanceerde tech, waaronder een workspace management app die alle leden verbindt met het wereldwijde netwerk van InfinitSpace. De aanbieder zal ook verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de ruimte, het beheren van lidmaatschappen en het toezicht houden op de exploitatie van de locatie.

Na de lancering van meerdere flexibele kantoren in Europa en de VAE sinds maart 2022, is Beyond Gouden Bocht de zevende aangekondigde ‘Beyond’-locatie van InfinitSpace in Europa. Er zijn ook Beyond locaties in Londen en Berlijn.

Laatste nieuws

Evenementen