IWG sluit partnerovereenkomst met ParkBee

International Workplace Group (IWG) heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met digital car park operator ParkBee voor het ontsluiten van parkeerlocaties.

IWG opent twee nieuwe Spaces-locaties voor ParkBee-parkeerders: de Rode Olifant in het centrum van Den Haag en Keizersgracht 555 in het centrum van Amsterdam. Spaces-locaties die al eerder zijn aangesloten op het platform van ParkBee zijn Spaces-locaties Zuidas en Amstel in Amsterdam.

De aansluiting van de Spaces-parkeergarages op het digitale ParkBee-technologieplatform zorgt voor hogere bezettingsgraden en ontsluit de parkeerplekken 24/7 voor automobilisten in de stad. ParkBee optimaliseert de bezetting met behulp van data en slimme technologie voor reserveringen, dynamische prijsstelling en directe integratie in grote parkeer- en mobiliteitsplatformen van onder andere Parkmobile, Yellowbrick en ANWB. Daarnaast kunnen parkeerders door het parkeernetwerk van ParkBee navigeren via navigatie-apps Google Maps en Waze of een plek reserveren via eerdergenoemde mobiliteitsplatformen of de website van ParkBee.

De parkeerlocatie van Spaces in Den Haag ligt op loopafstand van het Malieveld en het stadscentrum. De locatie aan de Keizersgracht 555 in Amsterdam ligt zeer centraal op loopafstand van onder meer het Rijksmuseum, de Dam en de Kalverstraat. Via het online technologieplatform van ParkBee kan IWG niet-gebruikte parkeerplekken beschikbaar maken voor consumenten. Zij krijgen toegang tot deze parkeerlocaties via een directe reservering of via een parkeer- of mobiliteitsapp.