IG Immobilien verkoopt deel mixed-use gebouw in Sloterdijk

IG Immobilien heeft een deel van een bestaand mixed-use complex nabij Amsterdam Sloterdijk verkocht aan de Amsterdamse hotelketen Win Hotels.

De transactie beslaat in totaal 11.267 m² vvo, bestaande uit een hotel (6.489 m² vvo), short-stay appartementen (2.268 m² vvo), kantoorruimtes (2.189 m² vvo) en een restaurant (321 m² vvo).

Sake Pleiter, Head of Transactions bij BNP Paribas Real Estate Nederland: ‘Amsterdam Sloterdijk is een dynamisch en snelgroeiend gebied dat bekend staat om zijn uitstekende verbindingen en zakelijke voorzieningen. De faciliteiten en strategische ligging sluiten mooi aan bij de wensen van de koper.’

Het totale complex aan de Naritaweg 1 in Amsterdam bestaat uit twee delen, waarvan een deel nu is verkocht aan Win Hotels, en heeft een oppervlakte van 21.730 m² vvo en 174 parkeerplaatsen. Het complex bestaat uit twee aparte gebouwen met eigen ingangen voor het hotel en de kantoorruimtes. De gebouwen zijn met elkaar verbonden via een tussenliggend kantoorgebouw.

IG Immobilien, een full-service provider in vastgoed, is geadviseerd door BNP Paribas Real Estate en juridisch door Loyens Loeff. Hollis CS was technisch adviseur. Win Hotels werd geadviseerd door Savills & Verdi Real Estate.