Homerustoren in Almere opgeleverd

Eind oktober zijn de 91 appartementen van de Homerustoren in Almere opgeleverd aan het ‘Huurwoningen Nederland Fonds’, een beleggingsfonds beheerd door Credit Linked Beheer.

Aan de rand van Almere is door Loostad Vastgoedontwikkeling en Bouwbedrijf Wessels Rijssen in de afgelopen twee jaar deze Homerustoren gerealiseerd. De woontoren, die in februari 2021 door Credit Linked Beheer werd overgenomen, biedt uitzicht op het IJmeer en de skyline van Amsterdam.

De Homerustoren in Almere Poort bestaat uit twaalf verdiepingen en is, met een hoogte van bijna veertig meter, een van de hoogste gebouwen in de omgeving. De 91 twee- en driekamer appartementen hebben allemaal een luxe badkamer en keuken, eigen buitenruimte en een parkeerplaats. De moderne toren is gelegen op loopafstand van vele voorzieningen en op nog geen 20 (auto of trein) minuten van Amsterdam. De woorden van de dichter Homerus zijn treffend: ‘Torens zijn het sieraad van een stad’.

Het Huurwoningen Nederland Fonds is een woningfonds beheerd door Credit Linked Beheer, dat investeert in nieuwe en jonge duurzame huurwoningen in Nederland. Het fonds levert zo een bijdrage aan de realisatie van betaalbare en duurzame huurwoningen in de krappe Nederlandse woningmarkt.

Credit Linked Beheer is de oprichter en beheerder van zeven particuliere woningfondsen die gezamenlijk een waarde van circa 1 miljard euro vertegenwoordigen. Het Groenwoningen Fonds en het Ecowoningen Fonds zijn door de overheid aangewezen als fiscaal groenfonds. Credit Linked Beheer beheert ook het Huurwoningen Nederland Fonds, het Huurwoningen Nederland Fonds II, het Huurwoningen Nederland Fonds III, het Duurzaamwoningen Fonds en het NOVA Woningfonds. Voor de fondsen zijn meer dan 3.200 huurwoningen gekocht, verspreid over meer dan 100 locaties in Nederland.

Laatste nieuws

Evenementen