GaragePark ontwikkelt nieuwe locatie in Zwijndrecht

Garagepark ontwikkelt op industrieterrein Bakestein in Zwijndrecht 102 nieuwe garageboxen. Het park biedt een plek voor opslag- en bedrijfsruimte voor (startende) zzp’ers en ondernemers.

GaragePark Zwijndrecht is de vierde van zijn soort in de regio Rotterdam en wordt naar verwachting eind april 2021 opgeleverd. In Nederland heeft GaragePark inmiddels dertig parken gerealiseerd.

Op het nieuwe park aan de Voltastraat in Zwijndrecht komen naast XXL boxen van 29 m² ook speciaal ontworpen garageboxen van 12 m² te staan. Op GaragePark Den Haag bleek dit laatste type na uitgebreid testen een succes, waardoor GaragePark dit concept nu doortrekt in Zwijndrecht. Met de opening van het nieuwe park wil GaragePark tegemoetkomen aan de grote vraag naar kleine bedrijfsruimte in Zuid-Holland. Op de andere parken bleek dit vooral een uitkomst voor vakmensen zoals timmermannen, metselaars en schilders. Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark: “Daarnaast zien we ook veel webshops, cateraars en zelfs kleine rijscholen een box huren. Deze ondernemers gebruiken alleen de ruimte die ze echt nodig hebben, zodat ze budget overhouden voor andere investeringen.”