GLP koopt warehouse van 38.408 m² in Venlo

GLP koopt een warehouse van 38.408 m² in Venlo van Next Level Real Estate. 

Het warehouse is gelegen aan Trade Port South (Witveldweg) in Venlo, is nieuw gebouwd en volledig verhuurd. Het pand zal worden opgeleverd in Q2 2022.

Het warehouse zal op basis van een langetermijncontract worden verhuurd aan een third-party logistiek bedrijf en heeft de optie om te worden opgesplitst in twee units, wat in de toekomst oplossingen biedt voor multi-tenant mogelijkheden. Het gebouw heeft een BREEAM Very Good rating en is voorbereid op de plaatsing van zonnepanelen. 

Philippe Hendriks, Country Director Nederland & België bij GLP: "Deze recente acquisitie is de volgende belangrijke stap in het plan van GLP om haar aanwezigheid in Nederland verder uit te breiden. We zijn verheugd dat we weer een hoogwaardig pand hebben verworven op een toplocatie, dat al wordt gehuurd door een vooraanstaande klant en met een aanzienlijk potentieel voor toekomstige activiteiten. Nederland staat bekend als de toegangspoort tot Europa, en Venlo is een zeer strategische hotspot in het land, wat betekent dat klanten kunnen profiteren van verbindingen met de belangrijkste Europese economische centra".