Forum Rotterdam bijna helemaal verhuurd

Fashion labels Costes en Seven Sisters hebben getekend voor Forum Rotterdam. Er is nu nog maar één winkelunit beschikbaar voor verhuur.

Een derde fashion flagship store wordt binnenkort bekendgemaakt. Costes opent een nieuwe flagship store van ruim 1600 m². Seven Sisters opent zijn eerste Nederlandse winkel van 1300 m² in combinatie met modelabel Melting Stockholm, beide op begane grond en eerste verdieping. De nieuwe winkels worden begin tot medio 2020 geopend voor het publiek.

De fashion labels kozen voor Forum Rotterdam vanwege de mondaine uitstraling aan de Lijnbaan. De nieuwe winkelunits zijn veel ruimer, chiquer en moderner geworden, en voorzien van brede, transparante gevels naar ontwerp van Oma Architecten. Een dergelijke ambiance is elders op de Lijnbaan niet te realiseren door de monumentenstatus.

Forum Rotterdam ligt centraal tussen de belangrijkste winkelstraten, Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en Beurstraverse. Het is een gezamenlijk project van ASR Real Estate, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Multi Netherlands. Het multifunctionele project omvat 64.000 m² ruimte voor winkels, horeca en kantoren en bestaat uit een gerenoveerd rijksmonument, 103 vrije sector huurappartementen in een getransformeerde kantoortoren en modernisering van de Lijnbaan tussen de Van Oldebarneveltplaats en het Binnenwegplein.

Nieuw Holland Vastgoed uit Rotterdam heeft de verhuur begeleid namens Multi Netherlands en beleggers Syntrus Achmea Real Estate & Finance en ASR Real Estate.