Flexkantoor Office Improvers in StationsPostOffcies in Den Haag

In het gerenoveerde Stationspostgebouw in Den Haag biedt Office Improvers flexibele kantoorruimte te huur aan.

Het gebouw van Life Europe aan de Waldorpstraat 5 van 25.000 m² is recent getransformeerd. StationsPostOffices deelt het pand met PostNL wat recent haar hoofdkantoor verhuisde naar het Stationspostgebouw.

Het Stationspostgebouw was vroeger een sorteercentrum van de post. Het rijksmonument was oorspronkelijk dan ook bedoeld voor het huisvesten van grote postsorteermachines. Hoge ruimtes en dikke vloeren kenmerken het pand. Daglicht valt nu door het glazen dak naar beneden helemaal tot op de begane grond via enorme openingen die in de dikke betonnen vloeren zijn gemaakt.

Op de begane bevinden zich een volwaardig meeting center, een coworking ruimte en flexwerkplekken. Een koffiebar met barista complementeert de community.

Direct boven de community area van StationsPostOffices zijn nog vier kantoorvloeren van gemiddeld 900 m² per vloer beschikbaar voor de verhuur. Toekomstige huurders kunnen onbeperkt gebruik maken van de community area van StationsPostOffices.

Life Europe selecteerde Office Improvers om de dagelijkse exploitatie van de community area, het meeting center, de coworking ruimte alsmede flexwerkplekken op zich te nemen. Voor Office Improvers is StationsPostOffices haar eerste locatie in de Hofstad.

Life Europe is een vastgoedonderneming gericht op het investeren in en ontwikkelen van vastgoedprojecten. Onze huidige projecten zijn onder meer HS Kwartier Den Haag, Hembrug & Entrada Amsterdam. Verder exploiteert LIFE Europe “branded concepts” zoals Hamlet senior living en CATO smart living.