Fleur Abas naar Redevco

Redevco heeft Fleur Abas aangetrokken om het Redevco-team te versterken als transaction manager voor de Nederlandse markt.

Abas zal verantwoordelijk zijn voor de aan- en verkopen in Nederland. Redevco, dat momenteel voornamelijk in winkelvastgoed belegt, streeft naar verdere diversificatie naar andere sectoren in binnenstedelijke gebieden. Toekomstige investeringen zullen sterk gericht zijn op gebouwen met gemengde functies en woningen.

Abas heeft bijna 25 jaar ervaring in het Nederlandse vastgoed. Zij begon haar carrière in 1997 als makelaar bij DRS Makelaars en DTZ Zadelhoff. Sinds 2005 was Abas werkzaam bij vermogensbeheerder Merin, waar zij in diverse functies actief was op het gebied van Transacties, Asset Management & Ontwikkeling. Parallel hieraan ontwikkelde Abas de afgelopen jaren haar eigen onderneming in vastgoedadvies voor private en institutionele partijen.

Redevco is zijn diversificatie- en groeiambities aan het consolideren en uitbreiden. Zo’n 75% van de acquisities die de vermogensbeheerder deed in de afgelopen vijf jaar waren buiten de fashion retailsegment en toekomstige beleggingen zullen vooral een focus hebben op gemengde stedelijke locaties waar de grenzen tussen vastgoedbeleggingsklassen aan het vervagen zijn.