Eerste opleveringen project in wijk De Groote Wielen Rosmalen

Dura Vermeer Bouw Zuid heeft de eerste van in totaal 130 woningen voor project ‘Veld 2 Tuinenrijk’ in nieuwbouwwijk De Groote Wielen in Rosmalen opgeleverd.

In opdracht van samenwerkingsverband Hertogbouw komen er met de oplevering van deze deelfase 43 koopwoningen bij in Rosmalen. De bouw begon in januari en wordt de komende weken afgerond.

Rutger Veldhoen, directievoorzitter van Dura Vermeer Bouw Zuid: “Deze eerste opleveringen zijn het startschot van een reeks aan nieuwe woningen in Rosmalen. In opdracht van Hertogbouw geven we met de realisatie van Veld 2, en alle andere deelfases, antwoord op de grote vraag naar woningen in dit gebied. De verwachting is dat we begin 2026 de 130 woningen hebben opgeleverd. Dus met deze eerste opleveringen, zijn we een stap dichter bij nog meer blije bewoners en een prachtige nieuwe gemeenschap.”

Tuinenrijk is onderdeel van een omvangrijke gebiedsontwikkeling aan de noordzijde van Rosmalen. Dura Vermeer Bouw Zuid is in opdracht van Hertogbouw sinds afgelopen mei ook begonnen met de bouw van veld 3a, bestaande uit 23 woningen. Eind 2024 starten ze met deelfase 4, bestaande uit 28 woningen. In 2025 gaat tenslotte de laatste fase 1 van start, bestaande uit 36 woningen.