De Alliantie Ontwikkeling versterkt team Projectontwikkeling

Bij De Alliantie Ontwikkeling is Bob van Ree gestart als manager Projectontwikkeling en Remco Winia als senior ontwikkelmanager.

Van Ree was directeur Stadsherstel Midden-Nederland, een dochterbedrijf van aandeelhouders Mitros en de Alliantie, dat onlangs onder zijn leiding met succes is verkocht. Hij heeft ruime ervaring in de projectontwikkeling, zowel bij marktpartijen (Proper Stok), gemeenten (Utrecht, Arnhem) als bij corporaties (Het Oosten, Kristal, De Key) en gaf eerder leiding aan de afdeling Ontwikkeling bij Mitros. Van Ree vormt samen met Jan van Barneveld (directeur) en Ron Blomaard (manager projecten) het managementteam van de Alliantie Ontwikkeling.

Winia is afkomstig van Bouwinvest Real Estate Investors, waar hij verschillende functies heeft uitgeoefend in het ontwikkelmanagement en later ook bij het acquisitieteam van het Residential Fund. Eerder heeft hij een ervaring opgedaan in het vakgebied van zowel project- als ontwikkelmanagement bij IBC Vastgoed, de Maarsen Groep en MAB.