DNV verlengt huur in Arnhem, maar levert meters in

DNV heeft de huur voor zijn kantoorruimte aan de Utrechtseweg 310-B50 in Arnhem langdurig verlengd, maar levert ook 6000 m² in.

Het kantoorgebouw zal van een single-tenant naar een multi-tenant kantoor worden getransformeerd. DNV huurde aanvankelijk het volledige gebouw van circa 9900 m² en zal in de nieuwe situatie circa 3500 m² van de kantoorruimte opnemen.

Omdat DNV een kleiner oppervlakte gaat huren, ontstaat er ruimte voor meerdere huurders in het gebouw.

Upgrade

Bij deze transformatie zal het gebouw worden geüpgraded naar een A+ Energielabel en er zullen gedeelde faciliteiten worden toegevoegd, zoals een bedrijfsrestaurant, receptie en uitgebreide vergadermogelijkheden.

DNV is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van risicobeheersing en is ‘s werelds leidende certificeringsinstelling op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg. In de energiesector biedt het bedrijf zekerheid aan de gehele energiewaardeketen door middel van advies-, monitoring-, verificatie- en certificeringsdiensten.

Parkachtig

Het kantoorgebouw ligt op Arnhems Buiten, voorheen bekend als het KEMA terrein. Als 'Electricity Hub' staat deze regio synoniem voor toonaangevende kennis en expertise in de elektriciteitssector, en biedt het een inspirerende omgeving om de energietransitie mede vorm te geven. Arnhems Buiten is een parkachtig bedrijventerrein met historische gebouwen, kunst en ruime grasvelden en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Huurder DNV werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE en de verhuurder door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.