Click neemt belang in platform Huurbieding.nl

Digitaal marketingbureau Click heeft een belang genomen in Huurbieding.nl, platform voor de aan- en verhuur van commercieel vastgoed. 

Huurbieding.nl is een snel groeiend verhuur platform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedbedrijven op het platform met een aanbod van zo’n 4.500 panden. De investering door Click past in de strategie van Huurbieding.nl om zich verder te ontwikkelen tot één van de grootste vastgoed verhuur websites van Nederland. 

Click bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert platformen en mobile apps. Click gaat werken aan de strategie en positionering van Huurbieding.nl. Ook zal Click het team ondersteunen om nog beter vindbaar en zichtbaar te zijn op het internet.

Veel data

Een ander punt waar Click zich over gaat buigen, is de vele data binnen het systeem van Huurbieding.nl, waar tot nu toe nog weinig mee wordt gedaan. Zo heeft het platform circa 1.500 potentiële huurders per maand die reageren op het aangeboden vastgoed en zijn er dus in de afgelopen jaren bij elkaar opgeteld al meer dan 40.000 huurders opgeslagen in de database. Ook heeft veel Huurbieding.nl veel (voormalige) aangeboden panden (> 5.000) in haar database alsook verhuurders (>2.500) die gebruik maken of gebruik hebben gemaakt van het platform. Deze klanten bestaan veelal uit bedrijfsmakelaars en vastgoedpartijen.