CityHub opent hotel aan Witte de Withstraat

Aan de Witte de Withstraat 87 in Rotterdam opent vrijdag het CityHub hotel. Dat telt 126 slaapunits, genaamd 'Hubs'. 

De locatie in Rotterdam is het begin van een wereldwijde uitrol van dit innovatieve hotelconcept, dat 'digital first' als motto heeft. Het pand is eigendom van Kick Smol, evenals het buurpand waar Wagamama gevestigd is.

CityHub richt zich op reiziger van 20 tot 35 jaar. 'Ontdekken is bij hen het sleutelwoord: geen 5 sterrenhotel en geijkte toeristenplekken, maar een gepersonaliseerde reiservaring en insider tips', aldus de nieuwe keten. 'Ze zijn 24/7 connected en verwachten informatie on-the-go: een uitgangspunt dat door veel traditionele hotels niet optimaal wordt benut. CityHub bouwt haar hele reiservaring rondom deze nieuwe ontwikkelingen in de reisbranche, via een city app, contact met een persoonlijke CityHost en unieke Hubs om in te slapen.'

CityHub combineert de privacy en het comfort van een hotel met het communitygevoel en de betaalbaarheid van een hostel. In het historische pand aan de Witte de Withstraat bevinden zich 126 strak vormgegeven privé slaapunits genaamd ‘Hubs’. Elke Hub is uitgerust met een comfortabel king size bed, WiFi, te personaliseren mood lighting en Bluetooth muziek streaming. In de CityHub Hangout, het kloppende hart waar reizigers en locals elkaar ontmoeten, kan de reiziger met behulp van een persoonlijk polsbandje zelf de bar bedienen en eigenhandig inchecken.