Certitudo Capital viert opening Stadhuisplein 10 in Eindhoven

Certitudo Capital heeft symbolisch Succeed offices in het volledig gerenoveerde en verduurzaamde pand aan het Stadhuisplein 10 te Eindhoven geopend. 

Sinds september 2020 worden de kantoorruimtes van het voormalige stadskantoor aan een variëteit aan ondernemers en bedrijven tijdelijk verhuurd door Succeed offices, het flexibele kantoorconcept van Certitudo Capital.

Binnen dit kantoorconcept wordt kantoorruimte in alle soorten en maten, variërend van een enkel bureau tot circa 5.000 m2 kantoorvloer, volledig instapklaar verhuurd. Sendcloud en andere huurders namen eerder al hun intrek.

Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital, legt uit dat haar bedrijf plannen heeft met de locatie: “Het stadskantoor heeft jarenlang een dienende functie voor de gemeente Eindhoven gehad. Wij zijn er daarom buitengewoon trots op dat we dit pand een mooie tijdelijke invulling kunnen geven met Succeed offices terwijl de ontwikkelplannen voor deze locatie vorm krijgen. De verdichtingsvisie van de gemeente Eindhoven wijst het Stadhuisplein als enige locatie in Eindhoven aan voor XXL-bebouwing. De ambities voor deze ontwikkellocatie zijn hierdoor vanzelfsprekend groot.”