CBRE GI en TOO verhuren 1550 m² aan COFCO in Delftse Poort 

COFCO International, een wereldwijd opererend agri concern met toeleveringsketens in 6 continenten, huurt per 1 mei de 31e én 32e verdieping in Delftse Poort Rotterdam, in totaal circa 1550 m².

COFCO International, een wereldwijd opererend agri concern met toeleveringsketens in 6 continenten. De 31e verdieping huurt de onderneming direct van eigenaar CBRE Global Investors en hier gaat ze haar vaste kern huisvesten. Op de 32e  verdieping heeft COFCO International gekozen voor het flexibele 'totally outsourced office'-concept van The Office Operators.

Met 12.000 mensen in 35 landen is COFCO International een van de grootste leverancier van agrarische producten in de wereld. Het totally outsourced office product biedt volledig ingerichte kantoren voor grote corporates in de look en feel van het bedrijf maar met flexibiliteit in aantal werkplekken en contractduur. Dit concept is een initiatief van en samenwerking tussen CBRE Global Investors, Alvero, Ditt. Officemakers en The Office Operators. COFCO International werd geadviseerd door CBRE.