Bouwinvest Hotel Fund global sector leader 2024

Het Bouwinvest Dutch Institutional Hotel Fund is in de 2024 GRESB Real Estate Assessment voor Standing Investments voor het eerst vier keer erkend als Sector Leader in de hotelcategorie.

Het fonds ontving de titel Global Sector Leader 2024, maar werd daarnaast opgenomen als Global Non-Listed Sector Leader, Regional Non-Listed Sector Leader Europa en Regional Sector Leader Europa. Deze vier erkenningen benadrukken de leidende rol van het fonds op het gebied van duurzaamheidsprestaties binnen de vastgoedsector. GRESB Sector Leaders worden geselecteerd op basis van de hoogste scores per sector en regio.

Het Bouwinvest Dutch Institutional Hotel Fund richt zich op hoogwaardige duurzame hotelvastgoedinvesteringen in belangrijke Nederlandse steden. Het fonds richt zich op stabiele langetermijnrendementen en heeft ondanks crises, zoals de COVID-19-pandemie, veerkracht getoond. Dit weerspiegelt de kracht en het herstelpotentieel van de hotelmarkt.

Bas Jochims, Fund Manager Office & Hotel Investments bij Bouwinvest: ‘Deze vier Sector Leader-erkenningen zijn een bevestiging van ons voortdurende commitment aan duurzaamheid en onze focus op het leveren van langetermijnwaarde voor onze investeerders en huurders. We zijn trots op het team en onze partners die hebben bijgedragen aan dit resultaat.’

Laatste nieuws

Evenementen