Ballast Nedam start verkoop fase 2c aan Groene Loper Maastricht

Ballast Nedam begint met de verkoop van 10 herenhuizen en 32 appartementen van fase 2c in het deelplan Laan van Bellevue aan de Groene Loper in Maastricht.

Fase 2c vormt de entree van het noordelijke deel van de Groene Loper Maastricht en omvat 10 ruime herenhuizen en 32 luxe appartementen.

De woningen komen aan de westzijde van de President Rooseveltlaan en tegenover de Geusselt-heuvel. Alle woningen worden verkocht met twee parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerhof. Naast de drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn er mogelijkheden om op de tweede verdieping extra slaap- of werkkamers te creëren.

Het negen verdieping tellende appartementengebouw komt op de hoek van de President Rooseveltlaan–Kolonel Millerstraat en markeert de noordelijke entree tot de Groene Loper. Elk appartement wordt verkocht met minimaal één parkeerplaats.

De koopsommen variëren tussen € 296.000 en € 619.000.

Op de Groene Loper aan de President Rooseveltlaan in Maastricht realiseert Ballast Nedam Development de komende jaren meer dan 1000 woningen en appartementen. Het project bestaat uit verschillende deelprojecten in meerdere fasen. De afgelopen jaren is het project meegegroeid met de laatste maatschappelijke trends en ontwikkelingen. Zo is er ruimte gemaakt voor woningen in het sociale segment om de woningnood het hoofd te bieden en zijn er state-of-the-art technieken ingepast in het plan op het gebied van duurzaamheid en een gezonde leefomgeving.