Assurant verlengt huur en breidt uit in Oficio in Amsterdam

Assurant verlengt het huurcontract en breidt daarnaast uit in kantoorgebouw Oficio in Amsterdam, gelegen aan de Paasheuvelweg 1 in Amsterdam.

Assurant is al sinds 2007 huurder in Oficio. Momenteel wordt 535 m² kantoorruimte gehuurd op de vijfde verdieping. Naast het verlengen van het huidige contract gaat het bedrijf uitbreiden met 279 m² kantoorruimte op de derde verdieping. Daarnaast krijgen ze de beschikking over negen parkeerplekken in de ondergelegen parkeergarage. Het kantoorgebouw is gesitueerd in het bedrijvengebied Amstel III in Amsterdam Zuidoost.

Assurant, Inc. is een wereldwijde leverancier van huisvestings- en levensstijloplossingen die grote consumentenaankopen ondersteunen, beschermen en verbinden. Het is een Fortune 500-bedrijf met aanwezigheid in 21 landen en biedt oplossingen voor mobiele apparaten, servicecontracten, bescherming van voertuigen, uitvaartverzekering, huurdersverzekering en door kredietgever geplaatste huiseigenarenverzekering.

Spring Real Estate heeft de eigenaar van het kantoorgebouw (Union Street Lima) geadviseerd tijdens het gehele verhuurproces.